Möbelsnickare

En möbelsnickare arbetar oftast i mindre skala och tar fram en egen serie med möbler eller annan inredning. Det kan vara bord, stolar och vitrinskåp som är aktuellt. Det vanligaste är att snickaren är inblandad i flera av momenten genom hela produktionen. Kanske till och med alla steg. Det medför att vi som möbelsnickare får ökad produktkännedom på ett helt annat sätt än gemene man som arbetar i storskalig produktion. Hos oss ökar kunskapen konstant för varje möbel som tillverkas och vid varje tillfälle en inredning ska byggas på plats. Träet kan användas till flera ändamål och det krävs mycket kännedom om hur det ska behandlas under tiden det bearbetas. Varje träslag har olika egenskaper och varje möbel blir därför helt unik.

Möbelsnickare med kunskap och kvalitet

Vad sägs om att få ett platsbyggt kök eller en specialtillverkad möbel i ditt hem som ingen annan har? Kanske bor du i ett hus med mycket vinklar och vrår eller i en äldre lägenhet med ovanliga mått där du vill utnyttja utrymmena till fullo. Vi kan hjälpa dig att ta fram möbler och inredning som passar in på ett helt annat sätt än vad färdigköpta, fabrikstillverkade möbler gör. Vår kunskap är av stor betydelse för att du ska bli nöjd. Vi ger dig hela vår erfarenhet som möbelsnickare, vilket blir din tillgång, eftersom vi aldrig kommer att tumma på kvaliteten i vårt arbete.

När du och dina möbler kan vara unika

När du bestämt dig för att vara en av dem som vågar ta steget fullt ut och anpassa hemmet efter tycke, smak och personlighet, är du välkommen till oss. Här arbetar vi alltid med hållbarhet för att du som kund ska få det allra bästa. Vi är med från idé till färdig produkt och ser till att du blir nöjd och belåten i flera år framöver. Som erfaren möbelsnickare i Stockholm arbetar vi med ett levande material, och det krävs kunskap om hur träet beter sig när vi utför vårt hantverk. Allt för att att du ska få det du vill ha i ditt hem. En unik produkt till en unik person.