Våra tjänster

Att skapa möbler och inredning anpassad just för dig är det vi brinner för. Hos oss kan du få en möbel eller inredning tillverkad som ingen annan har. Vi väljer tillsammans ett material som tilltalar dig och därefter diskuterar vi design, funktion och utförande för bästa resultat. Genom att ha en nära dialog och vara lyhörda kan vi ta fram just det som skulle passa bäst i ditt hem. Vår ambition är att vara ett personligt snickeri som sätter kundens önskemål i tydligt fokus.

Offentlig miljö

Vi finns även för dig som behöver en snickrad inredning till offentliga lokaler. Kanske är det en bank, en restaurang eller en butik. Vi både tillverkar inredningen och sätter upp den på plats. Det praktiska arbetet består av att välja ut ett hållbart material av lämpligt träslag och sedan bearbeta det, för att till sist ytbehandla det. I en offentlig miljö är det extra viktigt att ytskiktet håller måttet för allt dagligt slitage det utsätts för. Det tar vi hand om.

Modern produktionsteknik

Det manuella arbetet kombinerar vi med modern teknik. Här hanterar vi hyvlar för att få bort ojämnheter och tillverka rätt form. Vi använder fräsar för att finsnickerier och dekorationer ska få komma till sin rätt. Andra förekommande verktyg är borrmaskiner och sågar. För att hantera en del datorstyrda maskiner har vi skaffat oss kunskap om programmering. Vi har valt att vara professionella möbelsnickare i Stockholm på både trä och de olika verktygen som hjälper oss att ta fram rätt sak till rätt miljö.